Poslovni partnerji

ETG – Economic Transformations Group, Inc., New York, ZDA

168192247_orig[1]

ETG – Economic Transformations Group, Inc., je ena vodilnih ameriških grupacij na področju razvoja in izvajanja partnerskih strategij s številnimi uglednimi referencami v različnih ekonomskih in kulturnih okoljih – od Silicijeve doline do Slovenije, od Mehike do Maroka. Inoa in ETG sodelujeta na več skupnih projektih od leta 2007.

VCS, Value Creation Services, Tromsoe, Norveška

VCS, Value Creation Services, je norveško svetovalno podjetje, specializirano za razvoj podjetništva, inovativnosti  in uvajanje reform na področju podjetniškega okolja. Med svojimi referencami ima tudi številne uspešne rešitve informatizacije sistemov na področju registracije podjetij, zdravstva idr.

NCDIEL, Skopje, Makedonija

NCDIEL – Nacionalni center za razvoj inovativnosti in podjetniškega učenja – je nevladna organizacija, ki deluje pri Fakulteti za strojništvo v Skopju. Njegovo ustanovitev so podprli Austria Development Cooperation (ADC), Ministrstvo za gospodarstvo in številni drugi. Center je oblikovan kot stičišče inovativnih, tehnološko naravnanih poslovnih idej. NCDIEL podpira start-up podjetja z usposabljanjem, svetovanjem in pridobivanjem kapitala.